Teklifimde değişiklik yaparsam, müşteri her iki teklifi de görebilir mi?

Takip et

Müşteriler sadece en son verdiğiniz teklifi görüntüleyebilir. Bu durumda eski teklif silinir ve müşteriye teklif değişikliği hakkında bilgilendirme mesajı gönderilir.

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir