Hizmet profilimi nasıl silebilirim?

Takip et

Hizmet profilinizi silmek için, Hizmet Profillerim menüsünün altından silmek istediğiniz profili seçebilirsiniz. Açılan profil düzenleme sayfasında en sağ bölümde bulunan "BU PROFİLİ SİL" seçeneğini kullanarak silme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

Yorumlar

Bir Zendesk Hizmetidir